Saturday, March 20, 2010

Tugas Menanti MPMUTMAlhamdulillah Seminar Model Ekonomi Baru Mahasiswa berjaya dilaksanakan dengan jayanya. Cabaran melaksanakannya agak berliku dengan jam masa yang terpaksa dihabiskan untuk menjawab persoalan kontroversi yang timbul daripada tajuk ceramah yang ingin disampaikan.

Saya mengucapkan terima kasih atas kerjasama semua MPMUTM yang menjayakan dan komitmen para peserta yang hadir sekalipun pagi tersebut diiringi hujan yang sedikit sebanyak mempengaruhi pergerakan peserta.

Tahniah kepada peserta yang hadir dan mendapat input yang saya fikir adalah yang terbaik, yang mampu MPMUTM kongsikan bersama mahasiswa UTM. Kumpulan mahasiswa yang masih mengikuti ijazah dan master ini akan diletakkan di bawah pemantauan saya untuk memastikan mereka berjaya dalam arena online business yang dicadangkan.

Seminar ini turut mendapat perhatian Timbalan Menteri II, Kementerian Pengajian Tinggi, Dato' Saifuddin Abdullah. Beliau meminta agar resolusi yang dicapai melalui seminar ini dapat diserahkan kepada beliau.

Semoga MPMUTM dapat terus menyumbang kepada pembangunan dan kebajikan mahasiswa.

No comments:

Post a Comment